Aeon

o nouă era în lupta împotriva stresului

Desi nu ne gândim foarte mult la asta, stresul ne impactează calitatea vieții de zi cu zi și modul în care îmbătrânim.
Multe studii de specialitate au făcut legatură între cele două și multe alternative și metode de eliberare a stresului sunt disponibile astăzi pentru a ne susține în lupta împotriva acestuia.

mai multe informații

Cum ne afectează stresul în viața de zi cu zi?

Stresul produce radicali liberi și alți produși care sunt dăunători tesuturilor și ADN-ului nostru.
Studii recente au demonstrat că stresul cronic poate contribui la slabirea sistemului imunitar, vulnerabilitate ridicată față de afecțiunile autoimune și a infecțiilor, ne impactează greutatea, reduce activitatea cerebrală și este factor decisiv în cazul depresiilor.

Aeon este un produs unic în lupta împotriva stresului

Acest produs revoluționar este proiectat în așa fel pentru a avea ca rezultat inducerea unei stări de bine atunci când este aplicat pe piele.
Studiile clinice au arătat o echilibrare a sistemului nervos autonom la numai 10 minute după aplicare, cât și o descrestere a inflamației în corp. Toate aceste efecte sunt obținute fără medicamente sau alți stimulenți și contribuie la îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi în toate aspectele ei.

Stresul și activitatea sportivă

Fenomenul stresului este cel mai des întâlnit în activitatea sportivă și în toate activitățile de înaltă performanță. Antrenamentele, prin durata și intensitatea lor, prin suma de sacrificii pe care le impune sportivului, eforturi musculare-motrice mari; concursurile, prin nivelul emotional ridicat și angajarea motivațională, individuală și socială, solicitări pshihosociale accentuate date de așteptările celorlalți și anxietatea din timpul concursului pun presiune pe sistemul psihic al sportivului, creând tensiuni care pot afecta performanța sportivă. Aceste fenomen are drept consecință o serie de stări psihofizice subiective și obiective: sentiment de insuficiență personală, depresii, instabilitate, neliniște, apatie sau somn neliniștit.

Această tehnologie este testată clinic

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi