Carnosina

O nouă dimensiune în refacerea post-efort

Depășește-ți cu adevarat limitele în fiecare sesiune de antrenament.
Carnosina este o dipeptidă, o combinație între aminoacizii alanina și histradina care se gaseste în muschii scheletici, creier, miocard, rinichi și bulbi oflactivi. Are importante abilități antioxidante și capacitate de eliminare a radicalilor liberi cât și numeroase beneficii în creșterea performanței sportive.

mai multe informații

De ce este carnosina un antioxidant important?

Carsonisna se produce natural în corpul nostru și este un antioxidant important pentru starea noastră generală de sănătate. Studiile clinice au arătat rezultate promițătoare în capacitatea acestuia de a menține organismul tânăr.
Acesta protejează creierul împotriva placii, crește performanțele fizice și rezistența la efort, reducând timpul de recuperare, menține calitatea pielii și accelerează vindecarea rănilor, reduce deteriorarea funcțiilor celulare și repară celulele uzate.

Acum poți valorifica puterea Carnosinei 
folosind plasturi fototerapeutici.

Pentru a suplimenta nivelul de carnosină apelăm la suplimentare orală, care are o capacitate redusă de a ridica nivelurile de carnosină, având efecte reduse raportat la intervalul de timp în care trebuie să suplimentăm. Este momentul ca tehnologia să își facă loc în rutina ta și felul în care te îngrijești de sănătatea corpului tău.
O nouă alternativă patentată este acum disponibilă.
Este sigură, eficientă și testă clinic. Îmbunătățirile apar înca de la primele aplicări, studiul clinic indicând o îmbunătățire a staminei cu 125%. 

Importanța carnosinei pentru performanța sportivă

Potrivit specialistilor, carnosina joacă un rol important în creșterea forței musculare și a anduranței în timpul antrenamentelor, reglând Ph-ul mușchilor și prevenind formarea acidului lactic, fapt care duce la o mai bună capacitate de a te antrena pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
În acest fel poți crește volumul de lucru în timpul unui antrenament de rezisteță și reduce oboseala.

În afara reducerii senzației de oboseală, carnosina accelerează recuperarea musculară, fiind agentul responsabil de refacerea fibrei musculare.
Astfel vei putea reveni mai repede în sală pentru continuarea antrenamentelor.

Un alt beneficiu incontestabil al carnosinei este reprezentat de imbunătățirea forței musculare prin îmbunătățirea capacității de a menține contractarea musculară pentru mai mult timp (având în vedere că acestă substanță se gaseste mai mult în fibrele musculare de tip 2), ceea ce te va ajuta să execuți mai multe repetări decât faceai în mod normal pe un anumit exercițiu.

Carnosina și înaintarea în vârstă.

Producția de carnosină scade odată cu trecerea anilor, ceea ce rezultă în incapacitatea noastră de a ne vindeca mai repede și de a lupta cu radicalii liberi și stresul oxidativ și de a ne detoxifica organismul.

Această tehnologie este testată clinic

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi