Cine este Alexandra Neamțu?

Cine sunt eu? Care e povestea mea? Este adevărat că, să scrii despre tine e parcă mai dificil decât să fii TU.

Sunt Alexandra. Până acum câțiva ani aș fi spus doar atât, însă povestea mea a început să se scrie cu litere mari abia în momentul în care adevărata Alexandra s-a lăsat descoperită, dezvăluită lumii.

Ca orice călătorie, viața are un scop care nu ni se dezvăluie imediat. Abia când începem să unim punctele importante (pilonii care susțin momentele esențiale ale vieții) cu liniuțe, înțelegem mai profund care este misiunea noastră deoarece începe să se creioneze direcția spre care ne îndreptăm.

Cum a început totul

Ei bine, îmi place la nebunie viața! Viața aceea împlinită, fără probleme, fără boli, în care te simți bine în pielea ta și debordezi de sănătate și vitalitate. Este ceea ce ne dorim fiecare, veți spune, însă ceea ce nu ni se întâmplă întotdeauna. Este și cazul meu. La 19 ani am trecut printr-o mare provocare de sănătate, care m-a purtat prin tot felul de cabinete. Am urmat tratamente costisitoare și luni întregi de recuperare. Însă tot viața m-a învățat să-mi descopăr sursa vindecării personale în interior, deoarece fiecare organism deține toate resursele de care are nevoie pentru a se reface. Fototerapia modernă cu ajutorul plasturilor fototerapeutici a fost descoperirea mea, iar ambiția, perseverența și dorința de a nu renunța au fost lecția mea.

Pentru mine, fototerapia a devenit o cale blândă, de a avea grijă de mine și de cei dragi mie, iar atunci am înțeles că misiunea mea coincide cu marea provocare de a o face cunoscută tuturor celor deschiși să asculte. Așadar, am luat decizia de a fi EU acea motivație, acea scânteie care face viața fiecărui om, mai bună, mai frumoasă, mai plină de vitalitate. Am decis să mă dedic descoperirii adevăratului potențial în fiecare sportiv și iubitor de viață sănătoasă, transformând simpla performanță în succes absolut, prin intermediul unui accesoriu purtabil oriunde și oricând – un plasture, dar unul fantastic.

Un plasture minune

Acest plasture este o minune a tehnologiei, ce declanșează magia prin care fiecare organism luptă să se refacă, să-și redobândească echilibrul și să fie sănătos în adevăratul sens al cuvântului.

Sunt distribuitor independent al acestei tehnologii unice și îmi doresc să ofer acces la metode complementare pentru sănătate, tuturor oamenilor care se confruntă cu diferite afecțiuni și care își doresc să își activeze puterea interioară.

Viața mi-a prilejuit plăcerea de a lua contact cu o mulțime de culturi, oameni, personalități și emoții și astfel am devenit fascinată de puterea fiecărui individ. Acea putere care ne face să devenim mai buni în ceea ce facem, care ne ridică dimineața din pat și ne face să mutăm munții din loc. De aceea, sfatul meu pentru toți cei care își doresc o viață fără durere este să creadă că, oricât de greu le-ar fi sau oricât de rău s-ar simți, există o cale spre starea de bine, pe care nu au descoperit-o încă.

În loc de CV

Locul ideal pentru mine: acasă

Melodia care mă motivează: Enigma - Retun to innocence

Modelul meu în viață: Tonny Robbins

Citatul care mă inspiră: Voba sună, fapta tună!

Pasiunile mele: tot ce are legătură cu oamenii

Motivatorul pentru a fi în fiecare zi, cea mai bună versiune a mea: aprecierea și recunoștința celorlalți, să știu ca lumea e un loc mai bun și că am avut și eu un mic rol în acest sens.

Sănătatea ta e la un plasture distanță!
Hai să vedem împreună cum putem redobândi o viață fără durere!

small_c_popup.png

Haide sa stam de vorba....

Completează formularul si

unul dintre colegii noștri te va contacta in cel mai scurt timp.
In plus vei primi pe mail un EBOOK GRATUIT