ALEXANDRA NEAMTU

Povestea mea începe în ziua în care am descoperit-o pe adevărata Alexandra. Dincolo de prejudecățile societății și de tiparele lumii, am decis să îmi trăiesc misiunea. Cred cu tărie că fiecare dintre noi, venim în acest Univers cu un scop, cu acea misiune personală care ne împlinește și ne inundă sufletul de bucurie!

Sa ne cunoastem!

Așadar, la 25 de ani, mi-am pus viața pe pauză și am decis să o iau de la capăt, după proprile mele reguli, ghidată de o intuiție puternică, pe care am decis să o ascult în sfârșit. Astfel, am devenit antrenor personal , am invatat mult si am avansat repede ajungand Fitness Director,  o pozitie care mi-a permis sa antrezenez alti oameni fata de cum eram obisnuita, m-a scos din zona de comfort si m-a dezvoltat foarte mult.

Am avut plăcerea a întâlni o mulțime de culturi, oameni, personalități și emoții și am devenit fascinată de puterea fiecărui individ. Acea putere care ne face să devenim mai buni în ceea ce facem, care ne ridică dimineața din pat și ne face să mutăm munții din loc. Așadar am luat decizia de a fi acea motivație, acea scânteie care face viața fiecărui om, mai bună…mai frumoasă, mai plină de vitalitate. Toată viața mea a fost marcată de diverse probleme de sănătate, care m-au purtat prin tot felul de cabinete, tratamente costisitoare și luni întregi de recuperare. Viața m-a învățat să îmi descopăr sursa sănătății în interior…deoarece fiecare organism deține toate resursele de care are nevoie pentru a se reface. Am decis să m-a dedic  descoperirii adevăratului potențial în fiecare sportiv si iubitor de viata sanatoasa, transformând simpla performanță în succes absolut, prin intermediul unui accesoriu purtabil oriunde și oricând. O mica minune a tehnologiei, care declanșează magia prin care fiecare organism luptă cu adevarat sa se refaca , sa fie in echilibru si cu adevarat sanatos.Sunt distribuitorul acestei tehnologii unice in Romania, iar pe langa a redefinii cu adevarat ce inseamna performanta sportiva de varf alaturi de sportivi din Romania ,îmi doresc să ofer acces la sănătate alternativă tuturor oamenilor care se confruntă cu diferite afecțiuni și care își doresc să își activeze puterea interioară. Sunt pasionată de public speaking și ador să cunosc oameni noi să le descopăr frământările și să le ofer liniștea de care au nevoie, pentru a se bucura de viață într-un corp sănătos. Marketing-ul definește fiecare acțiune a vieții mele și prin fiecare discuție, întâlnire, gest sau prezentare îmi doresc să aduc valoare lumii în care trăiesc. Iubesc viața și iubesc să văd în jurul meu oameni sănătoși, plini de energie…și entuziasm!