Energy Enhancer

o nouă abordare în îmbunătățirea performanței

Acest nou sistem stimuleaza diferit corpul, imbunatatind nivelul de energie, performanta si stamina fara necesitatea de a folosi stimulenti sau alte chimicale. Acesti plasturi sunt folositi de sportivi de perfromanta si antrenorii lor din intreaga lume, fiind permisi in timpul competitiilor de avengura. Folositi in alte combinatii acestia pot ajuta in lupta impotriva oboselii cronice si sunt ideali pentru persoane care nu consuma cafeina.

mai multe informații

Plasturii Energy Enhancer 
cresc producția de energie din grasimi

Orice organism viu este un sistem energetic. Sursele primare de energie ale corpului uman provin din arderea glucidelor sau arderea grăsimilor. Corpul uman are o preferință naturală în arderea glucidelor ca sursă primară de energie. Din moment ce valoarea energetică a unui gram de glucoză produce 4kcal orice abordare care permite arderea grasimilor, care produce 9kcal/gram creste disponibilitatatea de energie. Arderea grasimilor ca sursă de energie este dependentă de amino-acidul carnitina și a enzimelor care interacționează cu acesta. Carnitina este un amino-acid care este produs de corpul nostru, dar poate fi obținut și din dietă, fiind esențial în metabolismul grăsimilor și în producția de energie atât în mușchii scheletici cât și în cel cardiac. Rolul carnitinei este de a transporta grăsimea în mitocondria celulei unde acesta este folosită pentru a produce energie. Functionarea optimă a acestui mecanism de transport permite corpului nostru să ardă grasime cu eficiență sau nu.

Plasturii Energy Enhancer sunt creați specific pentru a facilita acest lucru, dar într-un mod diferit, fără nevoia de suplimentare orală. Rezultatele sunt individuale utilizatorii experimentând  îmbunătățiri între 8% și 400% în primele minute de la aplicare în funcție de nivelul de hidratare și condiționarea fizică.

Plasturii Energy Enhancer 
cresc stamina si îmbunătățesc anduranța

Înafară de creșterea energiei prin folosirea mai eficientă a grasimilor, plasturii au fost creați specific și în vederea optimizării  numărului de fibre musculare recrutate în momentul activității fizice. Acest lucru se transpune în creșterea anduranței și performanței sportive ajutând oameni din intreaga lume să alerge mai mult, să se cațăre mai sus, să fie mai competitivi în sala de fitness și mai activi în viața de zi cu zi.
Când un mușchi este activat prin folosirea unei tensiuni exterioare, acesta răspunde prin contracția unui anumit număr de fibre musculare. Scopul antrenamentelor reprezintă condiționarea mușchilor în vederea recrutării unui număr cât mai mare de fibre musculare în același timp. Acest mecanism este inițiat de eliberarea intercelulară de calciu.
Plasturii stimulează elibererea unei cantități mai ridicate de calciu, facilitând  astfel recrutarea mai multor fibre musculare ce rezultă în îmbunătățirea forței și a puterii musculare.

Această tehnologie este testată clinic

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!