Glutationul

master antioxidantul corpului nostru

Este master antioxidantul corpului nostru, fiind considerat secretul longevității. Glutationul (GHS) este o moleculă de proteină formată din 3 amino-acizi: cisteina, glicina, glutamina care joacă un rol esențial în susținerea sitemului imunitar, detoxifiere, protejeaza celulele de deteriorarea oxidativă ,combate radicalii liberi și se găsește în mari cantități în ficat, fiind considerat de majoritatea experților medicali cel mai important și eficient antioxidant endogen.

mai multe informații

De ce glutationul este cel mai important antioxidant?

Spre deosebire de alți antioxidanți, glutationul este intracelular. Acest lucru înseamna că el se află în interiorul tututor celulelor, conferindu-i unica abilitate de a maximiza activitatea tuturor celorlalți antioxidanți. Acesta funcționează și de sine statator fiind cel mai important agent de detoxifiere și regenator al celulelor imune, dar opotimizează și amplifică beneficiile de sănătate furnizate de ceilalți antioxidanți. Capacitatea celulară de a produce glutation depinde de furnizarea de materii prin alimentație sau suplimentare.

De ce am fi interesați să ne ridicăm nivelul de glutation?

Oamenii de știință au descoperit că timpul în care trăiești este direct proporțional cu cât de mult este glutationul în corpul tău.
Mediul nostru de astăzi este încărcat cu metale toxice, din aerul pe care îl respirăm până la alimentele pe care le consumăm. 
Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine, iar cercetarea clinică a constatat că glutationul este capabil să stimuleze sinteza colagenului. Prin ridicarea producției de colagen acele linii fine și ridurile încep să dispara.
Probabil sunteți deja familiarizați cu beneficiile antioxidanților și cu modul în care acestea controlează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi în corpul nostru.

Glutationul și înaintarea în vârstă

Acumularea de leziuni oxidative este cel mai larg acceptat mecanism biochimic implicat în îmbătrânire și în deteriorarea funcției fiziologice asociate cu acesta. Există o corelație directă între îmbătrânirea și scăderea concentrațiilor intracelulare de glutation, precum și o corelație puternică între creșterea acestor concentrații și creșterea ratelor de supraviețuire. Oamenii de știință sunt acum convinși că nivelurile optime de glutation sunt esențiale pentru sprijinirea sistemului imunitar, protejarea celulelor de radicalii liberi și detoxifierea ficatului, minimizarea riscului bolilor cronice și promovarea longevității.

Importanța glutationului pentru sportivi

Dacă faci sală și ești expus unui efort fizic intens sau te antrenezi să faci performanță sportivă într-un anumit domeniu, suplimentarea cu glutation este esențială pentru sănătatea ta.
Atletii care se antrenează pot beneficia de pe urma suplimentării prin reducerea timpului de refacere, creșterea rezistenței musculare și accelerarea creșterii de masă musculară.

Un nivel scăzut de glutation în corp

 • Se găsește în cazul:
  bolilor neuro-degenerative, cum ar fi scleroza multiplă, ALS, Alzhimer sau Parkinson
  aterzoscleroza
   bolilor de inimă, cronice și boli autoimune
  cancerului
   infertilitate masculină și complicații ale sarcinii
  ultilizarea îndelungată a medicamentelor de sinteză
 • Există o corelație directă cu viteza de îmbătrânire și reducerea concentrațiilor de glutation în fluide intracelulare. Pe măsură ce indivizii îmbătrânesc, nivelurile de glutation se diminuează, iar capacitatea de a detoxifica radicalii liberi scade.

Acum puteti valorifica puterea Glutationului cu ajutorul plasturilor fototerapeutici

Pentru acrește nivelul de glutation, mulți dintre noi apelam la suplimente orale care au o biodisponibilitate scazută și, în unele cazuri extreme, pot afecta producția corpului de glutation natural.
Metodele actuale care încearcă să ridice nivelul glutationului nu sunt foarte eficiente. Suplimentele orale de glutation sunt distruse de acizii gastrici.
Glutationul este o tripeptidă compusă din trei aminoacizi și adăugarea acestor aminoacizi în dietă nu garantează niveluri ridicate de glutation.
Injecțiile de glutation se traduc în nivele crescute de glutation în sânge, totuși această metodă este nedorită zilnic, este costisitoare și incomodă.

Acum ai la îndemână această alternativă de ridicare a nivelului de glutation sigură, eficientă și testată clinic. O singură aplicare pe zi care duce la ridicarea nivelului de glutation în mod natural de la primele ultilizari.

Această tehnologie este testată clinic

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!