Icewave

O nouă tehnologie de eliberare a durerii

Managementul  durerilor acute și cronice fără utilizarea medicamentelor sau chimicalelor. Eficient în cazul durerilor de spate, cap, umeri, spasme ale mușchilor sau a durerii în tot corpul. Reprezintă o alternativă sigură și naturală de eliberare a durerii, fără efecte secundare și care nu dă dependență.

mai multe informații

Durerea afectează 1.5 miliarde de oameni la nivel mondial

Durerea este una dintre cele mai întâlnite griji ale europenilor. 200 de milioane de oameni suferă de tulburări musculo-scheletale, 150 de milioane de migrene și dureri de cap, iar peste 20% dintre europeni suferă de dureri cronice. Aceste statistici se transpun în medie în: 4 consulații de specialitate pe an, eficacitate scazută la locul de muncă si peste 441 milioane de euro cheltuiți pe an pentru a menegeria acestă problemă.

Medicația împotriva durerii are efecte secundare dăunatoare.

Medicația analezigă, antiepileptică sau cea antispasmatică funcționează, dar dă dependență și are nenumărate efecte secundare. Din ce în ce mai multe studii de specialitate atesta efectele secundare pe termen lung ale acestora, depășind cu mult beneficiile de moment. În afara eficienței reduse, pot exista efecte adverse imediate (stari de vomă, constipație, somnolență, indispoziție) sau, pe termen lung, infertilitate, scaderea imunității și risc de fracturi la persoanele în vârstă.

Acum puteți obține beneficii maxime, fără efecte secundare

Suntem obișnuiți să credem că trebuie să punem ceva în corpul nostru pentru a ne îmbunătății sănătatea, pentru a ameliora durerea sau pentru a avea anumite beneficii, însă astăzi putem apela la tehnologie și în domeniul sănătății pentru a ne îmbunătății calitatea vieții de zi cu zi.

Tehnologie testată clinic

În anul 2013 unul dintre cei mai buni experți din Franța în managementul durerii, Dr. Pierre Volckmanna a condus un studiu dulblu-orb în cinci spitale din Franța. 94% dintre participanți au experimentat o ameliorare a durerii în primele minute de la aplicare.
„Siguranța și eficacitatea rezultatelor obținute arată ca Icewave este o alternativă interesantă în controlul durerii, fără nici un efect secundar care permite rezultate imediate și durabile în ameliorare durerii”

Această tehnologie este testată clinic

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi