In conformitate cu modificarea Legilor Uniunii Europene privind datele cu caracter personal si intrarea in vigoare, incepand cu data de 25 mai 2018, a Regulamentului General privind Protecţia Datelor (nr. 679/2016), te invitam sa iei la cunostinta urmatoarele:

1. Date de contact

Politica de confidentialitate este valabila site-ului: www.alexandraneamtu.net ce apartine si este administrat de S.C. Leux S.R.L., Nr. Ord. Reg. Com./an: J38/399/11.07.2015, Cod unic inregistrare: 34769247, Sediul: Strada Doctor Romulus Popescu nr. 8  ap.13, Judetul: Valcea

Pentru utilizarea site-ului, sunt necesare citirea si acceptarea acestor termeni. Utilizarea in continuare a site-ului presupune ca esti de acord cu aceste reguli.

www.alexandraneamtu.net asigura, in conditiile legii, pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal ale utilizatorului si respectarea dreptului acestuia la protectia vietii private. Echipa www.alexandraneamtu.net va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori.

2. Date colectate

Prin folosirea optiunii de inregistrare la evenimente, a celei de comentarii, downloadare de resurse sau primire de newslettere, fiecare utilizator este de acord cu procesarea si colectarea acestor date: nume, prenume, adresa de mail.

Acest site iti poate oferi posibilitatea de a te reloca pe adresele de pe retelele sociale associate www.alexandraneamtu.net: Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, You Tube sau Google +. Nu suntem responsabili pentru utilizarea, folosirea necorespunzatoare sau preluarea fara drept a oricaror date cu caracter personal sau alte informatii cu care contribui la orice canal sau aplicatie de Social Media.

3. Ce fel de informatii despre utilizatori sunt publice?

Singurele date publice pe site-ul www.alexandraneamtu.net sunt cele pe care le furnizezi la rubrica comentarii. In ceea ce priveste vizibilitatea acestor date din sectiunea comentarii din motoarele de comunicare, www.alexandraneamtu.net nu are control asupra acestui continut deja indexat si stocat in memoria cache a motoarelor de cautare. In acest sens, pentru a solicita eliminarea imediata a acestei liste de cautare, este necesara contactarea echipei de asistenta a motorului de cautare specific. www.neamtualexandra.net nu poate trimite  in numele tau cereri de eliminare a continutului deja indexat in memoria acestor motoare de cautare.

4. Scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal

Te informam ca datele personale pe care le furnizezi pe site-ul nostru, in cazul inscrierii la evenimente, comentarii, download de resurse sau optiunea de primire de newslettere, sunt prelucrate strict in sensul oferirii serviciilor mentionate:

– inscrierea la evenimentele noastre si oferirea tuturor informatiilor de care ai nevoie in acest sens

– permiterea de comentarii la articolele publicate

– posibilitatea de a downloada resursele existente pe site

– trimiterea de newsletter

Prin completarea datelor personale necesare pentru aceste servicii, fiecare utilizator declara ca accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date www.alexandraneamtu.net si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate conform legislatiei aplicabile, tinand cont de scopul prelucrarii, astfel cum este mentionat in Politica de confidentialitate.

5. Drepturile Utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal

Conform legislatiei specifice protectiei datelor cu caracter personal, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul la informare, de acces, de interventie asupra datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei si de a cere daune pentru incalcarea drepturilor sale.

Dreptul de a fi informat- in calitate de utilizator al serviciilor oferite de site-ul www. alexandraneamtu.net, dorim sa ne asiguram ca vei primi intotdeauna informatii clare si transparente, usor de inteles si accesibilie cu privire la modul in care iti folosim datele  si despre drepturile pe care ai ai. Pentru informatii suplimentare legate de datele cu caracter personal, iti stam la dispozitie la adresa de mail: wellness@alexandraneamtu.net

Dreptul de acces- fiecare utilizator are posibilitatea de a obtine gratuit printr-o cerere  in forma scrisa, datata si semnata transmisa la adresa mentionata in Politica de confidentialitate confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde solicitarilor vadit neintemeiate, excesive sau repetate.

Dreptul de interventie asupra datelor- utilizatorul are dreptul de a solicita gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea totala sau partiala a datelor a caror prelucrare nu se poate face conform legii.

Utilizatorul intelege si accepta faptul ca stergerea datelor lui personale va fi urmata de imposibilitatea accesarii serviciilor pentru care respectivele date erau necesare.

Dreptul de a rectifica datele care sunt incorecte, inexacte sau incomplete poate fi exercitat in mod direct prin repetarea operatiunilor ce privesc serviicile ce necesita aceste date. In cazul in care intampini dificultati in exercitarea acestui drept de interventie, ne poti contacta la adresa de mail wellness@alexandraneamtu.net

Dreptul la restrictionarea prelucrarii- poti solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal. Acest drept se aplica in circumstantele specific prevazute in Regulamentul general privind protectia datelor, si anume:

Utilizatorul contesta exactitatea datelor pentru o perioada care sa permita www.alexandraneamtu.net, in calitate de operator, sa verifice corectitudinea datelor.

www.alexandraneamtu.net , ca operator, nu mai are nevoie de datele cu caracter personal pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de catre utilizator pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;

Utilizatorul s-a opus prelucrarii bazate pe motive legitime din partea www.alexandraneamtu.net , restrictionarea prelucrarii aplicandu-se pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale www.alexandraneamtu.net prevaleaza asupra celor ale Utilizatorului.

Dreptul de opozitie- dreptul utilizatorului de a se opune in orice moment, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, daca exista motive intemeiate si legitime, ca datele care il privesc sa faca obiectul unor prelucrari.

Dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale.

Dreptul de a se adresa justitiei-  utilizatorul are dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege ce le-au fost incalcate.

Utilizatorul care a suferit un prejudiciu ca urmare a prelucrarii ilegale de date cu caracter personal se poate adresa instantei competente.

Folosind datele de contact de mai jos, inainte de a depune o plangere la autoritatea relevanta pentru protectia datelor, ne poti contacta.

Pentru exercitarea acestor drepturi, poti face o cerere in scris, trimisa prin posta la adresa administratorul site-ului:

S.C. LEUX S.R.L., Strada DOCTOR ROMULUS POPESCU nr. 8 ap.13, Judetul: VALCEA sau la adresa de mail wellness@alexandraneamtu.net

Prin citirea Politicii de confidentialitate, ca utilizator, declari ca ai luat la cunostinta garantarea drepturilor prevazute de lege.

6. Procedura privind furtul de identitate

Prin completarea formularului de inscriere in site, acceptarea Politicii de confidentialitate, ca utilizator, declari si garantezi ca datele furnizate sunt reale si iti asumi consecintele legale care decurg din oferirea unor date false.

In cazul in care ai cunostinta de producerea unui furt de identitate, te asiguram de intreaga noastra disponibilitate si cooperare.

In cazul in care constati ca un utilizator al site-ului iti fura identitatea, fura identitatea unui prieten sau esti reprezentantul legal al persoanei a carei identitati este furata, te rugam sa ne contactezi la adresa de mail: wellness@alexandraneamtu.net

7. Cum protejam noi informatia

www.alexandraneamtu.net  se supune masurilor tehnice si de siguranta impuse de legislatia in vigoare pentru a asigura confidentialitatea si protectia datele personale ale utilizatorilor impotriva accesului neautorizat. Datele personale ale utilizatorilor sunt folosite conform Politicii de confidentialitate, iar optiunile fieacrui utilizator in ceea ce priveste prelucrarea datelor sale sunt respectate.

Aceste masuri includ, dar fara sa se limiteze, stocarea informatiilor personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai persoanelor autorizate.

8. Perioada de prelucrare si stocare a datelor utilizatorilor

www.alexandraneamtu.net poate retine intr-o baza de date informatiile cu caracter personal pe care utilizatorii i le furnizeaza prin intermediul site-ului. Datele tale personale vor fi pastrate de catre www.alexandraneamtu.net doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea oferi acces la toate facilitatile si/ sau serviciile pentru care sunt necesare aceste date.

Dupa expirarea perioadei mentionata legal cu pricire la stocarea datelor cu caracter personal, acestea vor sterse in mod automat.