Silents Nights

Managementul somnului fără medicamente

Acum iti poti imbunatatii calitatea somnului fara a apela la medicamente. Metoda dovedita clinic in cresterea duratei de somn cu 66% care nu da dependenta si nu are efecte secundare daunatoare.

mai multe informații

Cum ne afectează lipsa somnului?

66% dintre euproneni suferă de lipsă de somn, iar 20% dintre ei suferă de somnolență în timpul zilei. Deficiența de somn este legată de nenumărate probleme de sănătate cum ar fi risc dublu de boli de inimă, dacă durata somnului este sub 5 ore, risc crescut de tensiune arterială și rezistență la tratamentul acesteia, risc de diabet datorită dereglării metabolismului carbohidraților, risc de obezitate datorită mâncatului compulsiv. În general, problemele de somn sunt ignorate de persoanele în cauza.
19% dintre insomniaci au un consult de specialitate, iar 85% dintre tulburările de somn nu sunt diagnosticate.

Medicația pentru somn are efecte secundare și dă dependență

Medicația funcționează, dar dă dependență și are nenumărate efecte secundare. Din ce în ce mai multe studii de specialitate atestă efectele secundare pe termen lung ale acestora depașind cu mult beneficiile de moment. De aceea orice alternativă este binevenită când ne confruntăm cu o astfel de problemă. Printre efectele secundare se numară mahmureala, oboseala, amețeala sau arsuri la stomac, iar consumul lor pe o perioadă îndelungată de timp poate masca adevărata cauză a insomniei.

Importanța somnului pentru performanța sportivaă

Probabil unul dintre cele mai neglijate aspecte ale sportului din ziua de azi  este importanța majoră a somnului și a odihnei corespunzatoare. Rezultatele și performanța oricărui sportiv, fie că face sport de performanță sau doar vrea să fie în formă stau cel mai mult în recuperarea post-efort. Pe lângă nutrienții necesari refacerii, odihna și somnul de calitate reprezintă o parte esențială din viață unui sportiv. În cazul nerespectării perioadei de odihnă sau a unui somn de proastă calitate sau insuficient, sportivul poate experimenta supra-antrenamentul. Printre simptomele acestuita se număra anxietatea, lipsa chefului de antrenament, lipsa poftei de mâncare până la instalarea deplină a stării de insomnie. Acesta se transpune în stagnarea performanțelor, plafonare, pierdere de masă musculară și chiar instalarea unei stări catabolice mai îndelungate.

Această tehnologie este testată clinic

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!