O ÎNTREAGĂ TEHNOLOGIE ÎNTR-UN PLASTURE

Vrei sa fii un terapeut 100 % adaptat vremurilor noastre?

Relansează-te ca specialist de sănătate mai repede decât credeai ca este posibil.

 

Fototerapia te va ajuta sa îți crești numărul recomandărilor si să devii relevant în piața chiar și în această perioada lucrând de acasă cu clienții tai.

 

CHIAR FUNCTIONEAZA!

Acesta metodă de terapie a fost dovedită în a ajuta sute de mii de persoane în întreaga lume sa dobândească o stare de sănătate optimă fără efort.

Ce afli daca apeși pe buton si completezi formularul?

Beneficiile Fototerapiei

Beneficiile de sănătate exclusive ale fototerapiei moderne ce nu pot fi obținute prin metode convenționale.

Stimularea Organismului

Cum stimulează organismul prin resurse interne pentru o sănătate îmbunătățită si dovedita clinic.

Părerea Experților

De ce această metodă se află în topul alegerilor specialiștilor de sănătate și sportivilor de performanță din întreaga lume.

Rezultatele Fototerapiei

Ce rezultate au specialistii noștri de sănătate care folosesc deja fototerapia.

Exemplu Practic

Metoda simpla in 3 pași pentru sănătate, frumusețe si longevitate care are la baza principiile fototerapiei, una din cele mai vechi forme de terapie din lume.

Rezultate de top

Cum poți face parte GRATUIT din comunitatea noastră

Cine se mai foloseste de beneficiile fototerapiei moderne?

Dr. Vasile Oșean

DOCTORUL ECHIPEI OLIMPICE DE CANOTAJ A ROMÂNIEI LA TURNEUL DE LA TOKYO 2021.

Mihaela Buzărnescu

JUCĂTOARE DE TENIS PROFESIONISTĂ.

Poza realizata la Wimbledon 2021

Ana Maria Brânză

SCRIMERĂ DE ORIGINE ROMÂNĂ

Campioană olimpică si dublă campioană mondială

CEL MAI IMPORTANT!

Care sunt rezultatele obținute de clienții noștri si cum poți face parte GRATUIT din comunitatea noastră!

Ne-am dedicat rezultatelor EXCELENTE

Dezvoltarea acestei metode este bazată pe știință și peste 80 de studii clinice astfel incat tu sa ai toata încrederea și bucuria de a o aduce în viața și casa ta.

Am ajutat sute de specialiști de sănătate să implementeze această terapie cu rezultate extraordinare chiar din primele zile.

Fototerapia moderna, care poate fi folosită pentru a obține rezultate 100% natural, fără efecte secundare, dăunătoare și se adresează în special persoanelor care considera ca nu au timp si care își doresc o soluție eficienta pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

” De mai bine de doi ani suntem dedicați sa aducem rezultate excelente prin metoda noastră unică și transformativa care are la bază principiile fototerapiei și, care are întotdeauna ca rezultat ceea ce promite! ”

 

Testimoniale

TE AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!

Alătura-te consultanților noștri de top din domeniul fototerapiei moderne.

ATENTIE LOCURI SUNT LIMITATE!

CINE SUNTEM?

Fa cunoștință cu membrii echipei noastre.

5/5

Neamtu Alexandra
DIRECTOR EXECUTIV


Trainer, coach , speaker

Ajut specialiștii de sănătate indiferent de domeniul de activitate să își ducă la bun sfârșit misiunea a ajuta prin intermediul unei metode de pionierat pe piața din România.

Te voi ajuta să o descoperi, sa o înțelegi și să o implementezi pentru a-ți duce profesia la nivelul la care ai visat.

5/5

Catalina Paun
TERAPEUT BOWEN, PRACTICIAN REJUVANCE


Mă numesc Catalina Păun, sunt terapeut Bowen si practician Rejuvance.

Mă bucur ca-mi pot ajuta semenii să-și recapete sănătatea, energia și puterea interioară. Întotdeauna am fost pasionată de conceptele de sănătate și frumusețe naturală, care vin din interior. Am descoperit fototerapia și m-a ajutat să-mi pot aduce aportul la sporirea sănătății, vitalității și frumuseții tuturor acelora care îmi solicita sprijinul de-a lungul acestei minunate călătorii care este viața pe pamant.

5/5

Georgentina Abt
TERAPEUT BOWEN, MASSOTHÉRAPEUTE,


Mă numesc, Georgentina Abt, sunt terapeut Bowen din 2018, massothérapeute, practician Acces Bars, eliberarea tensiunii interioare și rejuvance. Din decembrie 2020 am descoperit miraculoasele remedii ale fototerapiei pe care o integrez cu succes si o recomand clientilor.

5/5

Mihai Constantinescu
ASISTENT MEDICAL SI TERAPEUT


Din dorința de a înțelege și mai bine funcționalitatea ființei am studiat inclusiv psihologia. Terapiile cele mai frecvente pe care le folosesc în cabinet sunt: bio-energo-terapia, oxigenoterapia hiperbară, terapiile cu uleiuri esențiale, masajul de recuperare, medical tapping, terapia reiki și alte terapii alternative. De curand am descoperit și fototerapia care m-a cucerit.

Astăzi, mă simt onorat să împărtășesc, să ajut, să sprijin și să ofer mai departe informatii despre ea și în felul asta să îmi ajut toți clienții care apelează la mine.

5/5

Monica Batir
SPECIALIST IN CORECȚIE BIOENERGETICA


Eu sunt Monica Batir și am dobândit experiență în domeniul terapiilor alternative combinând sensibilitatea mea emoțională cu pasiunea pentru a dăruii din harul divin pe care l-am primit.

În calitate de specialist în arta tehnicii de corecție bioenergetica pentru regenerarea corporala energetica si emoțională am ales sa folosesc si fototerapia care susține corpul din toate punctele de vedere, iar rezultatele obținute au fost extraordinare.

5/5

Nuta Craciun
TERAPEUT BOWEN


Sunt Nuta Crăciun, la bază Terapeut Bowen și secundar Reflexo terapeut.

De curând am descoperit fototerapia și am dorit să știu mai multe despre ei și cum îmi pot ajuta pacienții cu ajutorul ei.

Ce mi-a plăcut la aceasta metoda este că funcționează foarte rapid și că poți folosi pentru a obține rezultate 100% natural fără efecte secundare și pentru a activa propriile celule stem.

5/5

Ramona Jimborean
TERAPEUT BOWEN SI PRACTICIAN REJUVANCE


Una din misiunile primite de la Divinitate, este sa-mi ajut semenii. Am căutat câțiva ani, am făcut diverse cursuri si formari, până când am găsit terapiile care se potrivesc cel mai bine cu harul și darul primit de la Divin. Una din aceste terapii este si fototerapia. Întotdeauna m-am pus în slujba oamenilor, i-am ajutat când mi-au cerut-o, și bineînțeles că am sa fac aceste lucruri toată viața.

Alătura-Te Acum și completează formularul!

small_c_popup.png

Haide sa stam de vorba....

Completează formularul si

unul dintre colegii noștri te va contacta in cel mai scurt timp.
In plus vei primi pe mail un EBOOK GRATUIT