X39

Viata incepe de la o singura celula stem!

A 3-a generație de patch-uri Lifewave concepuți pentru a ridica nivelul  peptidei GKH-Cu cunoscute în activarea celulelor stem. Dezvoltarea acestui produs are la baza peste 20 de ani de cercetare si este sustinut de multiple studii clinice.

Reducerea rapida a durerii si inflamatiei imbunatatirea perfomantei sportive si recuperarea rapida dupa efort fizic
energie si vitalitate,
focus mental,
accelerarea vindecarii ranilor,
imbunatatirea calitatii somnului

mai multe informații

Business

Activeaza-ti celulele stem pentru o perfomanta imbunatatita

Celulele stem sunt celulele care genereaza si regenereaza toate celulele si structurile corpului uman. Sunt celulele de baza pentru tesuturile, organele, sangele si sistemul nostru imunitar

Acestea se pot diferentia in alte celule, precum celula nervoasa, celula musculara, celula osoasa in functie de nevoile de sanatate.

Pe masura ce imbatranim productia noastra de celule stem scade si odata cu asta si capacitatea noastra de a ne vindeca si de a ne recupera mai repede. Imaginati-va daca ar exista o posibilitate prin care sa pe putem activa celulele stem intr-un mod sigur, non-invaziv si eficient ca si cost!

 

Rulează videoul

Peptida GHK-Cu si rolul ei in recuperare si performanta.

Controleaza sau influnetaza  32% din 6000 de gene. Unul din rolurile ei este acela de activa celulele stem si de reseta genele noastre la o stare mai tanara de sanatate. Acesta peptida repara DNA-ul la nivel celular si influnteaza un numar mare de gene legate de raspunsul organismului la stres si leziuni  (remodelarea tesutului, creste proteinele antiinflamatorii si antioxidante, anti-stress)

Stimuleaza dezvoltarea vaselor de sange si a nervilor si creste colagenul si elastina.

Capacitatea GHK-Cu de regenerare a fost demonstrata pentru piele, tesut conjunctiv pulmonar,mucoasa stomacala si ficat.

Cresterea nivelului de energie

Studiile clinice efectuate demonstreaza ca folosirea patch-ului x39 ridica nivelul de energie al unei persoane comparativ cu linia de baza. Imbuntatairea energiei si vitalitatii coprului este unul din beneficiile acestei tehnologii

Intinerirea sistemului cradiovacular

Studiile clinice arata ca dupa ultilizarea x39  pe o perioada de numai 6 saptamani sistemul vascular se comporta ca si cum ar fi devenit cu 2 ani mai tanar!

Această tehnologie este testată clinic

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!