X39

Terapia cu celule stem schimbă lumea

A 3-a generație de patch-uri Lifewave concepuți pentru a ridica nivelul  peptidei GKH-Cu cunoscute în activarea celulelor stem. Dezvoltarea acestui produs are la baza peste 20 de ani de cercetare si este sustinut de multiple studii clinice.

mai multe informații

Viața începe de la o singură celula stem

Celulele stem sunt celulele care stau la baza formării tututor țesuturilor și organelor și contribuie la reînnoirea periodică a acestora dupa diverse boli/ traumatisme.

O celulă care se divide și produce mai multe celule stem, care la randul lor formează țesuturile și organele embrionului. Celulele stem se divid neîncetat pe timpul vieții, pentru a le înlocui pe cele îmbătrânite, alcătuind astfel un sistem intern de reparație.

 

Terapia cu celule stem la nivel mondial

În prezent celulele stem din sangele ombilico-placentar sunt folosite ca terapie standard în peste 87 de tipuri de boli.

În prezent se află în desfășurare studii clinice pentru valorificarea acestei terapii în afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni neurologice, afecțiuni oculare, boli ischemice, boli autoimune și inflamatorii cât și boli ale oaselor, mușchilor și ale articulatiilor.

Acesta alternativa nu are risc de respingere sau de contaminare  este complet non-invaziva si accesibila ca pret

Beneficii X39

  • reducerea rapida a durerii
  • reducerea inflamatiei
  • accelerarea vindecarii ranilor
  • energie si vitalitate ridicata
  • claritate mentala
  • imbunatatirea performantei sportive
  • recuperere rapida dupa efortul fizic
  • imbunatatirea calitatii pielii

Îmbunătățește experiența antrenamentelor cu 
noua tehnologie stem!

Acestă noua tehnologie patch îți permite să îmbunătățești performanța sportivă, să te recuperezi mai rapid după exerciții fizice, reduce timpul necesar pentru vindecarea rănilor, crește nivelul de energie , îmbunătățește calitatea somnului, are beneficii semnificative în lupta anti-aging și reduce ridurile.

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Completează formularul și te contactăm noi

Vrei să afli mai multe informații de la un consultant wellness?

Ia legătura cu un consultant.

Sună!